lördag 28 mars 2009

Men man vill ju försöka hänga med

Så jag testade en för mig ny auktionssite igår som har annonserat så mycket ett tag. Det blir bara en gång.

Det finns ju så många sätt att handla på Internet och här var det det lägsta budet som vann varan. Och det ser ju frestande ut när helt nya mobiltelefoner och datorer säljs för 5 eller 10 kronor. Men man ska vara ensam om sitt bud och man har ingen aning om man borde bjuda högre eller lägre för att bli ensam om sitt bud så det är väl närmare ett lotteri än en auktion.

Och pengarna går åt fort när man budar. Man får 50 kronor gratis att spela för och det var dom jag spelade upp. Tre bud hann jag ge, det tog väl 20-30 sekunder sen var min 50-lapp slut. Det är enkelt att fylla på med mer pengar och man kan buda från mobilen också, så är man lite lättlurad så tar det inte lång stund innan pengarna är slut eller man dragit på sig en rejäl skuld. Jag fyllde inte på mitt konto.

Det finns ju 1000-tals andra siter också att spela bort pengarna på , och det är lätt att tänka sig att dom lättlurade på festen tar ett snabbt SMS-lån och spelar bort pengarna på nån timme och vaknar dan därpå med ett dumt minus på kontot. Jag satsar hellre på säkra kort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar