tisdag 23 oktober 2012

Min första prenumerant på Youtube

Vilket framsteg! Jag har fått en prenumerant på Youtube!
oldcremona
Old Cremona

Min produktion där är väl inte så lysande om man ska vara ärlig men har ändå gett ett genomslag i Youtube-bruset! Min första och förstås även enda prenumerant, Old Cremona, är en banjoentusiast från Amerikanska södern, och om jag är ärlig en gång till så var det min film med Gunhild Carling som gjorde att han fastnade för min Youtube-kanal, inte mina egna filmer.

Men strunt i det, jag blev så glad att få en prenumerant så jag besvarade artigheten och prenumererar nu på Oldies alster. Banjo och fiol i lite folkton, helt klart sånt som jag stampar takten till.

Och speciellt kul var det att hos honom hitta en film med Gunhild Carling som nioåring på trombone! Det är vår gemensamma beundran för Gunhild Carling som har fört oss samman, Oldie och mig.    

Som Oldie säger:     

"Ah! Eph, what'll they think when they hear the old cremona speak like that!"
Tom Briggs (1824-1854)

Det där förstod jag inte riktigt men lät seriöst att citera från hans Youtube-kanal. Klippet med den ungdomliga Gunhild Carling går att beskåda på min Facebook, men här är ett annat ungdomligt klipp från Oldies kanal när hans brorsdotter spelar trumpet på Charlie Parkers grav. Inte lika svängigt som Gunhild men Oldie och jag gillar båda duktiga ungar. Ett tryck på länken tar dig till Lincoln Cemetery där Old Cremona och Grace hyllade The Bird.              The Birds gravsten   


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar