tisdag 10 juni 2014

Varför läggs Utsiktsbloggen ner?

Att blogga är utvecklande. En stund vid tangentbordet för att analysera en tanke eller för att skarva lite och få ihop en bra historia. Mest skriver jag för mig själv, men jag skulle ljuga om jag inte sa att jag också vill få nån form av bekräftelse.

Det kan man få på fler sätt och jag satte i vintras upp några mål som t.ex. gick ut på att få ett ökat antal läsare eller fler kommentarer på bloggen eller IRL, liknande mål, och det var väl si och så med den måluppfyllelsen.

Det där med inga kommentarer delar jag med många andra. Många Blogg100-bloggare säger samma sak,  men då det inte händer nåt ens när min blogg blivit nämnd i lokaltidningarna så får jag inse att det är ointressant att läsa om hur en äldre gentleman blir allt äldre så jag ändrar stil radikalt. Inget bloggande i sommar men ev. blir det en ny blogg i höst med annan typ av innehåll och mot mina principer anonym och köns- och åldersneutral.

Om jag ändå ibland får till några Feelgood-funderingar kommer dom inte att hamna på nätet utan uppläsas personligt helgfria torsdagar kl 11.30 på lämplig plats i Västerås för att därefter avslutas med en lunch på stan och efterföljande diskussion IRL. Väl mött!


2 kommentarer:

 1. alf Engström23 juni 2014 09:34

  Tack Örjan för att du delat med dig av dina åldrande dagar. Jag har regelbundet läst din blogg och imponerats av ditt lättlästa sätt att skriva. Jag började när vi träffades för några år sedan och mindes våra barndomsdagar på Drottninggatan 30 A och B.
  Jag kommer att sakna din blogg och beklagar att jag inte lämnat någon respons tidigare.
  GRATTIS i efterskott / alf Engström

  SvaraRadera
 2. Kommer också sakna din blogg. Har inte kommenterat tidigare, men läst länge.

  SvaraRadera