onsdag 30 juli 2014

Bloggen har inte återuppstått

Men av egoistiska skäl kommer jag nog att göra en del inlägg under hösten för att dokumentera förberedelserna och genomförandet av ett av mina sen länge planerade livsmål.

Av och till har jag satt upp mål som jag omsorgsfullt sett till att genomföra och jag har några nya mål i bakhuvudet. Men ett stort mål sen 12 år tillbaka som jag har nämnt av och till på min blogg är högaktuellt just nu, så OK då, bloggen får leva upp under hösten även om mina fåtaliga läsare nu har droppat av. De här inläggen skriver jag mest för att jag själv när jag sitter på hemmet ska minnas hur förberedelserna och genomförandet av ett för mig stort livsmål gick till. Så sorry, Utsiktsbloggen kommer mest att handla om marathon, motionsallergiker varnas.

I måndags betalade jag slutnotan till "The 2014 TCS New York City Marathon". Lite högtidligt, det har känts så avlägset tidigare, men nu närmar det sig och nu kan jag logga in hos New York Road Runners, klubben som arrangerar maran, jag har fått ett konto där.

Nu ser jag fram mot en deltagarförteckning från Springtime som är den svenska resebyrån som arrangerar resan. Förra gången, år 2002, var jag den ende deltagaren från hela Västmanland, det tyckte jag var märkligt, vi var ju runt 500 från Sverige redan då har jag för mig. Kanske några fler i år och nu kanske även några Västeråsare, det ser jag fram mot att få kolla.

Verrazano-bron och första biten i i Brooklyn
Formen då? Jo rätt OK även om den här varma sommaren gjort att det inte gått att löpträna som jag tänkt. Men rätt OK ändå, jag tränade så mycket till Stockholmsmaran så det blir lätt att vässa formen.

Tidsmål? Tja, med 4.47 i Stockholm har jag ingen press på mig att prestera nån bra tid där i NY, inget att bevisa. Tvärtom har jag tänkt utnyttja tillfället att springa lugnt och stanna ofta för att ta bilder. Så 5.30 eller så kommer att vara rätt OK som det känns nu.

Nu i den här spalten under hösten blir det lite enkelspåriga inlägg om löpning, marathon och New York men min anonyma blogg tuffar på med andra typer av inlägg, men den är svår att hitta i Sociala Mediebruset.

Loppet går den andra november och tom 10 november eller så kommer bloggen alltså att underhållas för att dokumentera min andra New York-mara, mitt just nu högprioriterade löparmål.

Mycket motion - motionsallergiker varnas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar