söndag 1 juli 2012

Nya upplevelser

Semester i stan är bättre än man kan tro.

Frukost på balkongen en söndagsmorgon nästan helt utan biltrafik så kunde vi lyssna på fågelsången, mest svalor var det som svischade förbi uppe hos. Fåglar hör man sällan på vardagsmorgnarna.

Och mycket folk på festivalen igår, så mycket att det var svårt att hitta ett bord för kvällsmaten. För att slippa stå i kö för länge på dom populäraste ställena drog vi oss bort några kvarter från själva festivalstråket där det blev lite lugnare. Men indiska Laxmi blev fullsatt det också en stund efter att vi kom dit. Lamm och räkor var både gott och starkt. Jag har köpt hämtmat där förut, det här var första gången jag käkade där på restaurangen.

Så har vi gjort cykelturer, det var evigheter sen sist vi cyklade i Västerås och det har blivit så fina cykelvägar längs med Mälaren. Och promenader, men det var ju inget nytt förstås.

I veckan åker vi tillbaka till Stentorpet, men det är nästan så jag skulle vilja vara kvar över nästa helg också då Power Meet drar in i Västerås. Det händer bra mycket här på hemmaplan, Västerås borde lyftas fram som semesterort fullt i klass med Venedig, Barcelona och alla andra resmål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar