torsdag 13 december 2012

Jag mötte chefen på bibblan

På väg till stan sätter jag mig ofta en stund på bibblan och läser tidningar. "PC för alla" läste jag idag.

Påminde mig om min gamle chef
Där satt också gamle chefen, ja det var väl 25 år sen kanske som han var min chef, och jag kom direkt att tänka på Downtown Abbey när jag såg honom. Ett populärt TV-program jag inte följer men en trailer man ser varje kväll nu passar lite på min gamle chef. Gamle chefen har ett ovanligt vackert namn och jag gillade honom rätt bra som chef och arbetskamrat på den gamla goda tiden. Han är rätt speciell och också en av mina Facebook-vänner och skulle han läsa det här och undra vad jag menar så berättar jag det gärna för honom, men för övriga läsare säger jag bara som upstairs-donnan från TV-trailern: "Forgive, perhaps - forget, never". Inte går jag och ältar gammal dynga, men...

Nu berättade han att en arbetskamrat till oss dött häromdan. Cancer. Och för några veckor sen var det frun till en annan arbetskamrat som dog. Det var inte så kul att prata om sånt så här i jultider, men det är ju så det är. "Mina marathontider börjar gå upp" beklagade jag mig sen för honom för att lätta upp stämningen lite.

Sen köpte jag nya jeans, 501:or för första gången, och några julklappar och lite annat krafs. Kollade mobiltelefoner, men dom börjar nästan bli lite väl stora nu. Galaxy SIII som ser så fin ut i reklamen är lite väl stor tycker jag. Jag väljer nog nåt annat när det blir dags. Men allt sånt känns lite oväsentligt en sån här dag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar