måndag 31 december 2012

Årsredovisning av 2012

Vi är gärna solokvist på nyåret så vi kan summera gamla året i lugn och ro. Nu har vi varit hemma och solokvist sen i går kväll efter en intensiv Stentorpsvecka och här är min summering över året som gick:

2012 var väl "helt OK", inget utmärkande åt något speciellt håll, mer rullat på som vanligt. Åren går bara alltför fort nu i utförsbacken.

Färdigmålat
Sommaren i Sala var lite regnig men ändå rätt OK. Vi både badade, solade och cyklade alldeles tillräckligt. Och Margareta gjorde en massa målningsarbeten och jag gjorde lite annat. Grävjobb, markisolering mm. Listan över jobb på stugan under 2013 är också lång, men det är året också, så vi ska nog hinna en hel del.

Två marathon var OK, ja riktigt bra, och det kunde lätt ha varit tre, men jag blev alltför snuvig till Yours Truly i februari så det fick jag ställa in. Sen har jag helt klart sprungit för lite, motivationen börjar avta. Jag får ta en funderare hur framtiden ska bli, men Stockholm Marathon är betald. Däremot blev jag snuvad på "mitt livs mål" New York City Marathon 2014. Men äh - så himla viktigt var det inte. Det går visserligen inte flera tåg 2014, men det går ju andra tåg. Varför inte ett eget marathon i Salaskogarna Allhelgonahelgen 2014? Det blir precis lika långt som i NY! Så får det bli.      

Våra resor har varit skoj och kanske det är dags nu att planera en ny. Vi har några funderingar, men det är inget vi direkt prioriterar. Fram i vår kan det kanske vara dags att packa resväskan igen om vintern varit för kall, vi får se. Eller så blir det till hösten. Eller till vintern. Eller....

Ekonomiskt var det ett lite trist år med en rejäl restskatt som vanligt, men det ska jag försöka slippa 2013 så nu satsar jag för fullt för att fylla på skattekontot och statskassan varje månad så mycket jag orkar så att andra kan få lukrativa avdrag. Vi svenskar får solidariskt hålla ihop när det är lågkonjunktur.        

Det bästa för året är annars att både vi och alla andra i familjen fått vara friska, och det är ju sånt man i första hand hoppas på för nya året.

Och till sist: Ett Gott Nytt År önskar jag alla som råkar läsa dom här raderna!              

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar