söndag 23 december 2012

Så blev det julstämning!

Man får banne mig bjuda till lite själv, och nu har vi bjudit till, nu känns det att julen är här. Dan före dan. Mycket hänger på maten. Vi har tjuvsmakat på julmaten nu några dar!

När fjärde ljuset tändes,står julafton på glänt....

Det började en kväll med lite julkorv och rödbetssallad. Kokt potatis och lite julöl till, då började julkänslan vakna till lite. 

Sen köpte vi en liten skinka. Visserligen den minsta vi kunde hitta men lagom för oss två. Och så hade vi en liten jultallrik igår med skinka, rödbetssallad, Brysselkål, köttbullar mm. Och lite julöl då också. Och nu till lunchen, dan före dan, rundade vi av tjuvsmakandet  med en liten Jansson, så nu har vi grundat på ett alldeles utmärkt sätt. Julkänslan är äntligen här och vi är riktigt riktigt sugna på det riktiga julbordet i morgon som avnjuts i samvaro med hela klanen i Sollentuna! Hoppas tomten hittar dit.

Julkort har vi fått, julklappar är köpta, julkalendern har vi följt till 100%, julmaten har vi börjat smaka på, snö ute och julstressen har vi också känt av - jodå det blev julkänsla i år också!   GOD JUL!    

        

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar