måndag 3 december 2012

Vilket maratonintresse!

Jag förstod att platserna skulle gå åt fort. Och jag visste att platserna skulle släppas nu i december men jag hade inte koll på vilket datum.
Här hade jag tänkt bo
Upper West side

Men det var i dag 3/12 kl 00.01 som Springtime öppnade bokningen till New York City Marathon den första november 2014. Och nu på morronen kl 6.47 var det slutsålt! Nästan två år i förväg!

Det har ju varit ett stort mål för mig att en gång till stå där på startlinjen vid Verrazanobron på Staten Island, men samtidigt har jag varit lite tveksam senaste tiden, kostnaden har dragit iväg så väldigt att det egentligen inte är något för en maläten panschis längre, bara startavgiften går lös på 4.500!

Men som tur är är Margareta alert vid datorn och hon såg en blänkare vad som hänt och nu har jag i alla fall ställt mig på väntelistan till 2014. Kan tänkas att många som bokat i natt ångrar sig när räkningen kommer.

Även om jag hade avskrivit det här pga kostnaden hade jag nog tänkt att fundera ett varv till när det var dags att anmäla sig, men nu gick det ju så fort att jag inte hann med. Men nu står jag på väntelistan i alla fall.              

2 kommentarer:

 1. Ny fin telefon men jag lyckas inte skicka någon kommentar... SBS?.
  Vi hade ju räknat med att få åka till NY och heja... hur blir det med det nu?
  /CJ

  SvaraRadera
 2. Hold on to your dream!

  Det är 45000 som springer varav 5-600 svenskar så låt er plan ligga fast. Det finns många andra att heja på och det är häftigt att stå med svenska flaggan längs 1:st avenyn och sen dra sig ner mot målet i Central Park och kolla spänstiga spurtdueller.

  Men jag satsar nog på Yours Truly i Stentorpet....

  Ses så får du visa nya mobilen. Med MMS?

  SvaraRadera