onsdag 11 september 2013

På semester utan PC

Borde vara standard överallt
för oss som är beroende.... 

Vi brukar alltid ta med en bärbar PC och knappa lite på om man hittar ett öppet WiFi, men den här gången åker vi runt till så många ställen. Jag har inte brytt mig om att kolla var det finns eller inte finns WiFi, det är väl inte 100%-igt än på alla hotell så PC:n fick vara hemma, vi klarar oss med mobilen.

Om jag kan brukar jag lämna några några spår under resorna, och nu får det i så fall bli från mobilerna. På Facebook förstås och kanske på den här bloggen eller i första hand på min reseblogg där jag samlar våra sällsynta reserapporter. Det brukar bli några korta inlägg under veckan för att avlutas med ett lite längre inlägg när resan är klar så att ev. intressenter till en liknande resa kan läsa lite matnyttigt.

Så ev. intresserade kan kolla in på Utsikt från resan om det nu blir nåt där. Men Orsa Kompani etc....

In i det sista hade jag hoppats att "min" surfplatta hade lanserats i Sverige, jag hade tänkt ha med en sån i bagaget. Släpptes i USA och några andra länder i slutet av juli, men kommer inte till Sverige förrän "i höst" läser jag. Så om inte vädret bara varit så sommarvarmt i september så kanske den hade kommit ut här också för normalt är det väl höst så här års, eller hur? En surfplatta är väl perfekt att ha på resan.

1 kommentar:

  1. Vårt första hotell var över förväntan. Från 1896 med charmig sovalkov en trappa upp, bubbelbad, loggia och WiFi. Det börjar bra.

    SvaraRadera