söndag 13 oktober 2013

Alla dessa dagar

Feldt skrev en bok
Söndagskväll och rätt trött. I bilen hem från stugan på söndagseftermiddagarna är det ofta tyst. Då har det varit en bra helg och vi har fått mycket gjort, men då orkar vi inte prata så mycket.

Alla dessa dagar = Bildts blogg
Som en sån här helg när det varit så fint väder och vi varit ute mest hela helgen, då blir det inte mycket sagt i bilen och det blir nog en tidig kväll i kväll. Det här är nästan bästa tiden i stugan, vädret är fortfarande fint och ingen större stress med projekten, det man inte hinner nu får vänta till våren. Däremot stressar talgoxarna på oss lite, dom flyger runt fågelbordet och ser irriterade ut och undrar varför det inte finns någon mat till dom. Men jag kollade faktiskt i affärn i fredags där dom inte plockat fram fågelmaten än.

Nu blir det till att slappa framför TV:n i kväll. Bron har kommit till Avsnitt 4 och vi kollar säkert något mer också. Och så ska veckan planeras, motionspassen ska bokas in, presenten till lillebror Lars-Erik ska bestämmas. I morrn är det halvfastedag igen. Och körsång. Och en joggingrunda. Och så måste jag fixa datorn som börjat bete sig väldigt jobbigt.

 "Alla dessa dagar"  har använts av Kjell-Olov Feldt, av Carl Bildt och nu av mig också. Men just den här dagen var en riktigt bra dag.
 Inga kommentarer:

Skicka en kommentar