fredag 25 oktober 2013

Tills döden skiljer oss

Hela ensemblen
Vi var på teater igår, en förställning med den trista titeln "Tills döden skiljer oss", men det var riktigt roligt ändå. Sång och musik, inte ett talat ord!

Jämförelsen är lite överdriven, men lite som Mamma Mia var det med låtar och texter som förde handlingen framåt. Mycket enklare förstås än ABBA:s show och inte så tydlig handling, men bra ändå. Nyskrivna texter på svenska och bara några enstaka låtar var sådana som jag kände igen. Jag är lite dålig på musik senare än på Frank Sinatras tid, men Only you och Teach me tiger och 2-3 till gick bra, men t.ex. Britney Spears har jag aldrig lyssnat på. Mycket folk och stående applåder.

Vi var 25-30 PRO:are som var där gemensamt, annars var det väldigt mycket yngre i publiken också, det är ju så man ofta kollar. T.ex. på jazzkvällar är vi mest vithåriga. Men vi är ju förstås också många äldre nu för tiden, och fler blir vi hela tiden.    

Nästa föreställning på teatern
Teatern hängde man jämt på när man hade "en egen stol" en viss dag på varje förställning, varför slutade dom med det? Västerås Teater - krisdrabbat och ofta kritiserat för sin repertoar, men det är rätt trivsamt där, hoppas den får vara kvar, men det hänger ju på om det kommer nån publik. Vi har varit osynliga där några år, men nu kommer vi starkt. Redan till nästa föreställning, Kung Markatta, en favorit i repris, kommer vi tillbaka. Den passar både barn och äldre säger dom som såg den när den gick i våras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar