söndag 20 oktober 2013

Vicken helg

Verdis Requiem
Det finns helger då vi inte har så mycket att göra. Och så finns det helger när allt händer och man måste prioritera hårt.

Det började i fredags då vi skulle ha en återträff efter återträffen på 50-årsjubiléet efter studenten-63. Lunch på Djurgår'n och jag anmälde mig direkt men fick boka av när det blev så mycket att välja mellan. Cykelvännerna från Sardinien och Uppsala skulle sjunga Verdi i Uppsala, det ville jag gärna gå på, men fick tacka nej.

Lillebror 60 år i år
Men Axel då som spelade gitarr i musikalen i Borlänge, Jag fick en inbjudan till sista föreställningen till Gimme Some Lovin' och det är otroligt duktiga ungdomar som Borlänge Musikteater har, vi har varit där förr, men det gick inte det heller, jag fick tacka nej. Och inte heller kunde vi gå till seniorföreningen som hade 20-årsfest och bjöd på god mat och musik med Petra och Patrik Jablonski! Klockrent att man skulle vilja vara med där med såna musiker, men inte det heller, och det fanns fler gobitar den här helgen. Som t.ex. storbandsfesten i Västerås Konserthus.

Men det är klart att det fick bli Hedemora och 60-årskalas för lillebror Lars-Erik. Då fick vi ju träffa en massa släkt och vänner och dragplåstren Selma, Clea och Natan också, så valet var rätt lätt men det skulle varit bättre om vi haft möjlighet att vara på fler ställen den här helgen.
Det är bra att det rör på sig så att man inte sitter och samlar damm!      
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar