onsdag 2 oktober 2013

Vad har hänt med bastun?

Ett stående inslag i min blogg och en tacksam inspirationskälla med intressanta diskussioner har varit det som avhandlats i bastun på onsdagarna och sedan haft rubriken "bastusnack" här i bloggen. Men nu vet jag inte vad som har hänt.

Skulle vara fint att få jogga på
Las Canteras i vinter igen
Fullt med folk på spinningen, idag var det bara en cykel som var ledig. Fullt med folk runt kaffebordet också efter träningen men det bar glest i bastun. Mina kamrater bara duschar och går hem. Que? Får dom inte vara ute så länge?

Vi tre som satt en stund i bastun avhandlade Vasaloppet, lite Spanien över vintern och lite ålderskrämpor... Men det var inte mycket att komma med, inget att skriva om här i alla fall. Inte ens själva bastun är mycket att orda om, efter senaste reparationerna så har det inte varit något direkt att klaga på alls där.

Hoppas det blir bättre fart på bastudiskussionerna längre fram. När vinterkylan sätter in kanske gubbarna vill värma sig en stund och ljuga lite efter träningen. Vid kaffebordet var det annars mest snack om 5:2, vi är tre stycken nu som är med på tåget, men det är ju inte mycket att komma med i det här forumet.

Nä, det här var ett riktigt riktigt magert blogginlägg. Nu tar jag en promenad i stället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar