måndag 22 augusti 2011

Bo i stan eller på landet?

Nu har vi bott fyra månader i sommarstugan, rekord! Och det blir väl nån månad till tror jag. Eller ska vi flytta hit för gott?

Nu har ju sommarn varit så fin i år, man kanske tänkt på annat sätt om regnet hade öst ner hela sommarn, men nog har det här varit bästa sommarn nånsin i stugan.

Så lite sugen är jag att bo kvar här ett bra tag till. Man är ju ute så mycket, badar från tomten ett bra tag till, svamp och lingon i skogen, alltid nåt att göra. Vi har dessutom bättre TV-abonnemang här i stugan och bredbandet är nästan lika bra som hemma i stan, ja vi har det precis lika bekvämt här som hemma i stan. Lugnt och skönt, bara lite färre kvadratmeter. Möjligtvis lite väl lugnt ibland. Kan man bo så här jämt?

För så är man lite sugen att flytta hem till stan också och få in bilen i garaget. Clas Ohlson på promenadavstånd och pizzerian bakom knuten. Gymmet med seniorspinning varje onsdag och utsikten över stan som jag aldrig tröttnar på. Puben och promenaden i hamnen. Tvättstugan och några fler kvadratmeter att dammsuga. Inte vill man väl släppa det?

Ja, vilket är bäst? Det tål att tänka på.... Stan eller landet? Eller är det här den perfekta mixen, Landet några månader, stan några månader varvat med nån månad på resa ibland. Vilket lyxproblem att ha såna här funderingar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar