onsdag 17 augusti 2011

Grattis Victoria och Daniel

Ett par trevliga ungdomar
Det är väl lika bra att ställa in sig i ledet och säga Grattis Victoria och Daniel en gång för alla så är det gjort. Förstår att dom är glada för den väntade tillökningen. All lyckönskning till de blivande föräldrarna.

Men det blir jobbigt nu med all mediarapportering. För "vem bryr sig" men man kommer ju inte att kunna värja sig från allt gullegull som kommer att skrivas i tidningarna och snackas om i TV-soffor framöver.

Och jag tycker redan synd om den lilla ofödda krabaten. Han/hon kommer ju inte att ha någonting att själv säga till om hur livet ska bli, det kan väl inte vara rätt. Tänk om han/hon vill bli polis. Eller musiker. Eller sjuksköterska. Kanske författare. Nä, yrkesrollen är redan bestämd - det blir till att vara måltavla för miljontals fotoblixtar och se glad ut. Livet ut.  

Dom här blir säkert förträffliga föräldrar, men tänk så skönt dom skulle ha i en röd liten stuga på landet eller i ett lugnt radhusområde ute i nån förort långt ifrån alla nyfikna människor. Jag undrar om dom inte lite smått själva går och funderar på att gå med i Republikanska Föreningen. I så fall kan tom trycka HÄR.       

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar