tisdag 25 oktober 2011

Jag kan väl också ändra mig

Fast det är bara på prov.

Jag brukar säga att jag är allergisk mot reklam, och undviker aktivt reklamkanalerna på TV för att slippa all dum reklam. Och sen TV4 började sända reklam mitt under 22-nyheterna undviker jag det programmet också.

Men så hörde jag Reinfeldt i helgen stå och kritisera konsumtionssamhället, och kan han ändra sig kan väl jag också, jag är klar nu att släppa loss marknadskrafterna och släppa in reklam i min hittills reklamfria blogg. Jag har skickat in en ansökan nu om ett AdSense-konto.

Det är självklart att jag förstår det behövs ett visst mått av reklam för att hålla igång samhället, och naturligtvis blir jag påverkad jag också trots min allergi, det blir alla även dom som inte tror det. Och om jag nu blir godkänd så kommer den här hittills reklamfria kanalen prydas med intressant information om blöjor och hårschampo eller vad som nu kommer att dyka upp, så nu bidrar jag också till att hålla hjulen och konsumtionen igång. Det är säkert snyggare utan reklamen, men för mina kommande kurser vill jag veta hur det fungerar, eleverna har ofta frågat, så jag kör det som en test några månader, och om det bara ser dumt ut tar jag bort det.

Mina eventuella läsare ombedes då att trycka nån gång på de annonser som kommer att visas, och skulle det så vara att jag kan byta till Porsche till våren så ber jag att få tacka för omtänksamheten.        

3 kommentarer:

  1. Jag klickar på allt som dyker upp!

    SvaraRadera
  2. Det ska bli spännande att se vilka annonser Google tycker ska passa här. "Vackra kvinnor" och fettsugning är aktuellt idag....

    SvaraRadera
  3. Tror Google har koll på ens intressen (lite läskigt). Jag får bara reklam om billiga samtal till Afghanistan...ser du det också? Klickar igen....

    SvaraRadera