söndag 30 oktober 2011

Undrar vad jag beställt

Förra veckan beställde jag ett nytt bredband, och så i förrgår ändrade jag mig och gjorde en ny beställning, undar vad jag får. Blir det dubbelt eller ingenting? Eller blir det bra trots allt?

Det första beställde jag av killen som går runt i huset och erbjuder flytt av Internet från Kabel-TV till det nyinstallerade LAN-uttaget. Jag fick några bra rabatter och allt ska bli så bra så bra.
Inte hängde jag med i alla svängar

Men så ringde en snabbpratande tjej från samma bolag och erbjöd samma sak men med ännu bättre rabatter plus en attraktiv TV-tjänst för bara 20 kr extra.  "Konkurrerar ni med er själva" frågade jag tjejen? "Ja du vet väl hur säljare är" svarade hon, och allt ska bli så bra så bra.Nu ska det bli spännande att se vad jag får. Den första beställningen är avbokad och jag sparar alla namn och tider för mina kontakter med leverantören om jag kommer att behöva "bråka". Men om allt fungerar som jag hoppas kommer vi att få lika bra Internet-Telefon TV här hemma i stan som i sommarstugan fast med en annan leverantör. Om jag ska tro dom här säljarna så är dom ännu bättre än det jag har i stugan. 

Men lite orolig är jag, fick tjejen med allt? Att beställa i telefon är ju inte det lättaste, jag hängde INTE med i allt, men priset är jag säker på och tjänsterna likaså, men det finns alltid hakar ändå, bindningstiden t.ex. och undrar om hon fick med allt? Jag räknar förstås med att det blir bra, så ska jag senare göra en seriös jämförelse mellan två olika leverantörer, den ena ett ADSL, den andra ett LAN. Det blir säkert intressant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar