måndag 31 oktober 2011

Busborgen igen

Vi höll oss mest i caféet
Vi var med Natan och Clea på Busborgen idag. Det var nog 5:e gången jag var där och det är lika roligt varje gång. Jag har tidigare tagit med Ellen och Casper dit minst tre gånger och för Natan och Clea var det andra gången. Lite av en tradition på loven, men nu är Casper för gammal, upp till 12 får man vara.

Höstlov, så vi hängde på låset för att komma innan den värsta rusningen och då var det inget problem alls att få plats i cafédelen där vi slog oss ner med en kopp när ungarna försvann in i alla gångar, trappor och bollhav. På nyheterna i går sa dom att det är vanligt att ungarna gör sig illa i lekland, men det känns som den här anläggningen i alla fall är så säker den kan vara, och jag har aldrig sett någon göra sig riktigt illa där.


Lite trötta efter 3 timmars lek
Ungarna älskar det, och det är överkomligt entrépris och fikat är också till överkomligt pris, så jag förstår att det är populärt även bland föräldrar. Och mor-o-farföräldrar.

Efter nästan tre timmars intensivt springande tyckte nog ungarna också att det var dags att ta sig hemåt för en lunch med plättar och sylt, och sen blev det raka vägen in i duschen för ungarna, så svettiga var dom.

Och till nästa lov är vi nog där igen, så roligt är det i Busborgen.  

2 kommentarer:

  1. Hej farfar. bra artikel. Från Clea.

    SvaraRadera
  2. Tack ska du ha! Och visst hade vi kul. Oj så svettig du var - vi gör om det nån gång, va?

    SvaraRadera