söndag 23 oktober 2011

Stängt för säsongen

Grus blir bra i höstregnet 
Vilket härligt väder det har varit i helgen.  Så här lätt har det aldrig gått att förbereda Stentorpet för vintern. Vi hade fixat rätt mycket tidigare, men nu i det fina vädret blev vi helt klara, tills vidare åtminstone.

Trädgårdsmöblerna står nu under tak och och under presenningar, vattnet till lilla stugan är avstängt. Sånt som ska ställas undan har vi ställt undan och växter som har vissnat är nerklippta. Det här jobbet brukar vara så trist, men den här helgen i det fina vädret var det riktigt kul.

Under utetaket får vi plats
med mycket
Vi har tom spolat rent avloppsrören och isolerat vattnet lite extra, så fryser vatten o avlopp den här vintern som det gjort de senaste åren så har vi i alla fall gjort det vi kan. I så fall är det bara att skrota det vi har och gräva nytt.

I vår stiger vattnet över bron.
Grusgångarna blev vi också klara med, vi har gjort så mycket som gruset räckte till. Det sista får vi fortsätta med i vår.

"Bron över floden Viksbergsån" brukar spolas bord i vårfloden så att vi får leta efter den nedströms. Den borde vi nog plocka in i år.

Stängt för säsongen, men det tar väl bara nån vecka sen är vi nog där igen.


   

1 kommentar: