onsdag 4 januari 2012

Wordfeud ger spänning

Wordfeud har väl funnits ett bra tag, men jag har varit trögstartad. Men nu är jag igång!

Det började bra mot Elisabeth med två klara segrar. Ledning 2-0 i bäst av fem. Men jag fick storstryk i dom avlutande omgångarna och åkte dit med 2-3. Reglerna är nu ändrade, bäst av sju så nu räknar jag med två raka  segrar och vinst med 4-3.

Så blev det en match mot Lasse, en riktigt konstig match. Jag fick bara konsonanter att laborera med, tråkiga enpoängs-konsonanter, så det blev förstås stryk. Och när inte mitt "HANGAR" blev godkänt, däremot hans "VANGER" och "PEKS" så insåg jag att det var en omgång i motvind. Returmatchen är i full gång och jag tror på vinst, det är klar ledning just nu, 6 poäng,  så det blir nog en lätt match trots att jag av någon anledning bara får 6 brickor att spela med nu i.st.f. 7 som det ska vara. Skumt, men det klarar jag ändå.

Så kör jag en match mot Anders också, och jag tror på vinst där också. Ligger visserligen under knappt med 30 poäng, men det ska nog ordna sig även om jag har lika få vokaler där som i matchen mot Lasse.

Jag såg en ung Bobby Fischer köra simultanschack mot 20-25 motspelare, det klarar jag nog också och tar välvilligt emot utmanare på identiteten ORJWID. Kom an så ska ni få en match!  

2 kommentarer:

  1. Jag har blottat min okunnighet: En vit bricka betyder att man kan välja själv vad den ska betyda. Det blir fint när jag ska sätta in dödsstöten. Mina fiender bävar...

    SvaraRadera
  2. Hmmm...tror jag vann med 158 poäng i debutmatchen...

    SvaraRadera