onsdag 27 juni 2012

Ensamma hemma

Det är tur att våra barn och barnbarn så gärna kommer till oss i Stentorpet, det skulle vara trist att sitta ensamma jämt. Men nu är vi det i alla fall, ensamma alltså. Första gången på 11 dar.

Och ingen tar nog illa upp om jag säger att det är rätt skönt. Lugnt och tyst. Jag tom hör min gamla tinnitus i vänsterörat som jag inte hört på hela den här tiden. Och omständigheter utanför min kontroll har gjort att vi nu lämnat Stentorpet och pustar ut i lägenheten, lugnt och skönt. Precis som jag tänkt inför den här sommaren, att vara hemma i stan lite oftare mellan varven alltså. Så att inte lägenheten bara står tom och kostar pengar.


Men halsont har jag fått och lite sduva. Det var dumt och ska kureras i Actics bastu om den är igång under sommaren. Det var väl nån bacill jag fick av någon av våra sommargäster på Stentorpet, och man blir väl extra mottaglig när man håller igång så har intensivt med alla barnbarnen. Jag ska nog ta det lite lugnare framöver men jag måste springa en en hel del innan 14 juli!
Nicklas Lidström

Cityfestivalen  ska vi inte missa när vi ändå är hemma. Nicklas Lidström ska hyllas och Loreen ska sjunga. Bland mycket annat.      

2 kommentarer:

  1. Jag plockade också med mig samma bacill - nysattackerna vill aldrig sluta... Eller är det kanske sorkfebern som slagit till...

    SvaraRadera
  2. Compact living kräver sin tribut. Vännerna från Solna är inte heller helt kurranta.

    SvaraRadera