onsdag 2 januari 2013

2013 startade med en förkylning

Satsade på karriären
Nu har dom duggat lite väl tätt, mina förkylningar. Jag blir visserligen bara lite småkrasslig, längesen jag låg däckad. Men ändå, det här måste jag få stopp på. Så nu har tankarna gått lite:

Kör jag för hårt och stressar för mycket? Kan tänkas, jag närmar mig ju 70... Det är nog inte så dumt att dra ner på tempot lite och "satsa på sig själv" som SAF körde med på 80-talet. På den tiden skulle man slå sig fram i karriären, men jag tänkte mer på att mata duvor, sitta med en bok i sköna fåtöljen och sånt. Men det är ju så roligt att leka med barnbarnen, inte kan man prioritera ner det. Och mina datakurser för mina ålderskamrater får väl rulla på ett tag till, tror jag.  

Min träning ligger så dåligt till, ja den borde jag absolut satsa lite mer på. Bästa sättet att hålla sig frisk. Löpträningen har jag slarvat med men också styrketräningen, där har det knappt blivit ett enda pass på hela hösten.  Den här våren är kritisk och helt avgörande hur min träning ska fungera framöver!

Mitt nyårslöfte från 1996 har jag skött så noggrant fram till den här sommaren, nu förkunnas en uppryckning! Men har jag inte skrivit så lite väl ofta i mina bloggar?  Det hade förstås varit lättare med en träningskamrat, men vilken förnuftig människa i min ålder tränar 150 mil om året?

Jo i alla fall jag! Mina förkylningar ska väck!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar