söndag 23 juni 2013

En utmaning att leva upp till

Nomineringstiden är ute, på fredag annonseras vinnaren ut.

Min första Instagram-bild
Chansen är väl inte så stor att jag tar hem titeln "Årets modernaste pensionär", men bara att hamna på listan gör att jag måste ta mig i kragen och gå vidare. Idag blev det Instagram.

Det kommer en stor uppdatering på torsdag nästa vecka, det ryktas om rörliga bilder, så jag har några korta dagar att träna på stillbilder först. Instagram finns bara på Android och IOS men så såg jag att det kom en App till Windows Phone härom dan med en Instagram-kopia, Instance heter den. En var en gratisversion och en betalversion som kostade 11.90. Jag slog till med betalappen och nu ska jag försöka förstå vad det här egentligen är.

Två minuter efter att jag registrerat mig så hade jag min första följare, en Facebookvän som plåtar mycket. Så la jag ut en bild med ett lämpligt filter i Twitter-flödet och sen dröjde det inte två minuter förrän jag fått min första "Gilla" från en annan Facebook-vän. Och jag fick förstås svara med att följa deras Instagram-flöden. Vilken värld!

Min "Instance" ser precis ut som originalet "Instagram", och ett obekräftat rykte säger att torsdagsreleasen kommer att innehålla support för Windows Phone, men då har jag ju bara kastat bort 11.90.

Så har jag idag också informerat mina Gillare på min Facebook-sida TRYCK HÄR. Jag informerade om hashtags på Facebook och fler Facebook-nyheter kommer allteftersom så passa på och gilla den!  

En bakmening med det här blogginlägget var också att imponera på den enväldige juryn, Kjell "Kjelleman" Eriksson inför det slutgiltiga valet på fredag, jag får se om det lyckades. Eller man kanske redan borde kunnat Instagram/Instance för att få kalla sig modern?  

3 kommentarer:

  1. Oj, mens jag skrev det här som inte tog mer än en kvart fick jag två följare till!

    SvaraRadera
  2. Du är den modernast av våran årgång som jag känner. Är djupt imponerad/Eva

    SvaraRadera
  3. Tackar Eva, men Margareta tycker nog att jag borde måla och rensa ogräs lite mer....

    SvaraRadera