torsdag 13 juni 2013

Veckans outfit

Klar för avresa till Sollentuna
Första försöket att visa mina outfits blev ingen succé, varken Dressman eller Haglöfs hörde av sig. Inga kontrakt är skrivna. Jag gör ett nytt försök.

Här har vi en snygg kreation som är tillräckligt fin för att användas på en skolavslutning, t.o.m. i Sollentuna. Skjortan, byxorna och bältet är från Dressman. Priser har jag glömt, men till personalen på Dressman: hör av er så skickar jag kontonumret. Jackan trivs jag bra i och är inköpt på MQ på Erikslund, 995 kr tror jag. Skorna är också från Erikslund, Skopunkten. Rätt billiga, runt 350 tror jag.

Strumporna syns inte, men jag hade tänkt ha mina illgröna strumpor från Kapp-Ahl idag, men dom fick jag inte ha för Margareta så jag har ett par tråkiga svarta strumpor i stället. Okänt inköpsställe och okänt pris.

Däremot är accessoaren intressant, min blå ryggsäck. Ett andrapris i lagtävlingen på Snömilen härom året. Calle, Anders, Elisabeth och jag krossade allt motstånd (nästan) och fick plocka åt oss toppvinster från prisbordet. Ryggan har sen varit en trogen vän på mina löpartävlingar och fick följa med i dag också för jag skulle få lov att springa hem från Irsta var planen. Det här är alltså en outfit i den övre kategorin.

Nu gymnasist
Nu sjundeklassare

I den övre kategorin och i ärlighetens namn lite finare än min outfit var Ellens och Caspers avslutningskläder. Båda lämnade i dag sin gamla skola för att gå vidare till nya skolor, så det är klart att dom skulle vara lite extra fina också. Casper höll tom talet för avgångsniorna i en elegant kostym. Inom parentes var Caspers snygga kostym också från Dressman medan hans ännu snyggare skor var direktimporterade från Dublins fair city, men det har ju inte jag nåt att göra med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar