torsdag 14 april 2011

Gör om mig

Torsdagarna i SVT:s Go'kväll har ju ett stående inslag "Gör om mig". Nya kläder, ny frisyr, sminktips - hela köret!

Jag ville inte vara sämre och började med frisyren,  hängde på låset hos klippstugan och fick chefen själv, Göran Fahlgren, som klippare. "Byt frisyr åt mig" sa jag till honom. "Hur ung vill du bli?" frågade han."25 räcker" svarade jag och han körde igång. Oj vilken fart det blev på saxen.

Efter att ha tappat drygt 40 år var både han och jag nöjda, jag verkligen kände mig som 25 idag. Kundkortet var fullt idag efter 10 klippningar de senaste åren så efter rabatten kostade det mig bara 95 kr att bli ung på nytt.

Nyöppnat i Kvarteret Igor
Så skulle jag byta klädstil. Till vadå? Nä, jag är allt en tråkig jeanskille så det fick räcka med ett par nya jeans. Och vilken tur - just idag öppnade Levi's en butik i Västerås med öppningsrabatt 25%! Klart jag slog till. Dom hade riktigt trevlig personal, så det var svårt att värja sig från att inte köpa mer - en skjorta också, ett par i en annan färg också etc tyckte dom jag skulle ta. Vi ungdomar kommer nog att ränna en hel del där hos Levi's. 599 kr kostade mina 752:or och jag fick ta en storlek mindre i midjan än jag brukar, jag är tillbaka till 25:åringens midjemått.

Nya skor skulle jag behöva, men sminket fick vara, jag klär inte i ögonskugga. Men nyklippt och med frisyrvax i håret gick jag sen till Polisen och beställde ett nytt pass när jag nu ändå såg så ung och snygg ut. Då råkade jag ut för en intressant händelse som platsar i morgondagens blogg, men för de som inte kan vänta rekommenderas morgondagens lokalnyheter på TV4 Västerås.

Fortsättning följer i morgonens blogginlägg här i Utsikt från torpet          
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar