lördag 2 april 2011

Vart är vi på väg?

En klassisk fråga i på På Spåret passar bra idag efter att ha lyssnat på lika klassiska Spanarna den här veckan. Vart är vi på väg?


Bland veckans spaningar var väl Jessica Gedins Teddy Tours tillräckligt magstark för att man kan fundera. Hon hade hittat en resebyrå där man kan skicka sin nalle ensam på semester till Rovaniemi där nalle får bo på hotell, åka på utflykter, träffa tomten och allmänt koppla av tillsammans med andra nallar. Nalle skickar sen vykort hem till familjen med semesterhälsningar. Mellan 900 och 1500 kr  kostar det. Hur länge nalle får vara borta såg jag inte i all hast, kolla själv på hemsidan: Teddy Tours.  

Det finns resor till Berlin också för nalle, men jag orkade inte titta där vad det skulle kosta, men Jessica berättade att där får nalle bl.a. massage och får göra ett besök på en bögklubb om nalle vill.

Visserligen kanske Margareta skulle vilja skicka iväg min nalle nånstans ibland när jag sitter och knappar lite väl mycket på mobilen, Sony Ericsson X10 Mini Pro, men med det här arrangemanget kommer ju nallen tillbaka efter ett par dar så det blir nog ingen resa.

It's a free world, men visst blir man lite upprörd över sånt här - en del verkar har för mycket pengar.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar