torsdag 28 april 2011

Cykeltätt på Stentorpet

Vaknade tidigt efter våra mått, halvåtta, och tog en långfrukost först framför TV:n och sen ute i solen. Nu har vi flyttat ut på landet över sommaren.

Sen räknade jag cyklar, det är en imponerande samling vi har här. Vi har våra fincyklar här förstås, Nishiki har vi både Margareta och jag. Men sen har vi gott om extracyklar också:

Två barncyklar som har överlevt sen 70-talet försöker jag hålla hela så barnen har nåt att cykla på.

Av Andreas har vi sen fått en rejäl militärcykel som blev över hos honom en gång. Den kommer nog att hålla över nästa istid. Av Anna fick vi härom året en ny blå liten fin 21-växlad som hon inte gillade. En lottvinst tror jag det var som sen hamnade här hos oss.

Och i påskas kom Annika med sin gamla cykel. 21-växlad den också och också riktigt fin, men hon bytte upp sig hemma i Sollentuna häromåret så den här blev över. Den var nästan felfri så den tog vi gärna emot förstås.

Och av Calle fick vi hans pappas cykel, 21-växlad förstås och helt felfri den också. Inte använd så mycket alls, den blir fin här hos oss.

Förmiddan idag gick åt att tvätta av dom, dra åt lite lösa skruvar och smörja kedjorna. Räknar jag rätt så har vi åtta felfria cyklar här på Stentorpet, vi känner oss nästan förmögna. Fint i sommar när vi åker till Älgudden för att grilla, plocka svamp och lingon eller bara balansera på spången över den igenväxta viken.Vi är väldigt glada över de här donationerna, och alla våra gäster har ju nytta av dom. Och så har vi cykelkärran också med plats för ett par småungar. Nog är vi väl försedda med cykelmöjligheter här.                

 

   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar