söndag 17 april 2011

Jubileum idag - Grattis Örjan!

3 kilometer kvar hem. Lätt uppför. 
Idag för 14 år sen tog jag tag i min löpträning och sprang min första träningsmil sen 25-30-årsåldern. Det gick väldigt trögt den gången.

Men det här är en stor dag för mig som jag uppmärksammar alldeles för mig själv varje år och delar gärna med mig av festyran till mina ev. läsare. 14 år som bjudit på 16 marathon och 7-8 Lidingölopp, några Vasalopp och lite  annat småkrafs. Vore det inte för Jante skulle jag dra till med att det var jädrigt bra gjort, Örjan,  nu nöjer jag mig med ett "Grattis till mig själv på jubileumsdagen".

Om det gick trögt på första rundan för 14 år sen så får jag erkänna att det gick rätt trögt idag också, men det ÄR himla skönt att springa och idag var det så fint väder och det var årets första kortbyxrunda. Men då vet jag att efter ett par tre dar så är det full vintermundering igen, så är det varje år.

I morgon är det också ett jubileum, för både Margareta och mig, men det väntar vi med att fira till nästa år, då firar vi lite mer jämnt. Läs på bloggen i april 2012.        

1 kommentar:

  1. Grattis och bra kämpat - ser fram emot att få plåga mig längs Dalhemsleden i sommar - solen i ögonen, lätt uppför, rakt på.

    SvaraRadera