torsdag 26 maj 2011

Aktuellt i Aftonbladet

Bara några kommentarer till nyheter jag läser i Aftonbladet. Jag brukar kommentera i tidningen ibland, och det är så många knäppgökar som kommenterar där så man försvinner lätt i mängden.

Men idag har jag några kommentarer här:

Kungen i blåsväder, han har nog satt sin sista potatis. Lena Mellin skriver att han framstår som skyldig med sitt sätt att hantera den här sista krisen. Han borde abdikera, det  tycker KG Bergström och det tycker jag också.

Extra skatt på lådvin var en bra idé, men knappast populär bland andra. Jag har alltid tyckt att det är konstigt att man får så mycket rabatt när man köper 4 flaskor i stället för en. Just vin är inte lämpligt att ge såna rabatter på. Tycker jag. Och inte är det så nyttigt heller att gå och krana vin när som helst så det är dumt att ge rabatter just på lådvin.

The Beast  fick problem på Irland. Obamas kortege fastnade på backens krön. Det hade aldrig hänt med en Citroën! Då trycker man bara på "Upp" och bilen höjer sig nån decimeter. Räcker inte det så trycker man på "Ännu mera upp" och höjer sig ytterligare. Då kan man visserligen få problem med askmolnet, men trots det så borde Obama gå över till en Cittra. Han skriver på Facebook att USAs government har 600.000 fordon, har dom något emot franska bilar?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar