fredag 6 maj 2011

Coop Forum hade allt

Vi skulle handla igår och tog en liten tur till Erikslund som har  massor av affärer. ByggMax, Bauhaus, Biltema, nya IKEA, Jula, Ica Maxi, City Gross, elektronik och massor av annat. Framåt hösten (tror jag) öppnar dessutom en jättegalleria med 95 nya butiker. Det är klart att vi kommer att handla en hel del där.
Och som en extra säng. Från Nisses
Som bord eller stol Nu skulle vi ha en trädgårdssoffa, en kvast och några garagekrokar. Började med Nisses, en jättestor affär med trädgårdsmöbler. Där hittade vi en bra extrasäng som vi köpte men inget av det andra. Kollade krokar på Biltema - utgått ur sortimentet. Bauhaus hade massor av krokar, men inga enkla garagekrokar. Och ingen soffa som passade oss. För dyra eller för stora eller för fula. Och bara vanliga piasavakvastar, vi ville ha en lite snyggare för entrésidan.
Precis den soffa vi letade efter
Coop Forum

IKEA då - nix pix. ByggMax hade inte heller det vi var ute efter. Plantagen hade några soffor men ingen som passade oss. Och piasavakvast ville vi ju inte ha.

Så avslutade vi på Coop Forum på Stenby. En soffa precis som den vi var ute efter för 895 hade 200 kr rabatt = 695 kronor. En lite snyggare borste vi kan ha på entrésidan fanns i 4 olika färger, och garagekrokar fanns i en massa olika storlekar och varianter. Undra på att Coop Forum är en favoritaffär.                          

1 kommentar: