torsdag 12 maj 2011

Gamla nyheter är inte så intressanta

Vi har varit utan morgontidningen ett tag så idag var vi hem till stan, bl.a. för att läsa ikapp vad som hänt hemma i stan senaste veckan.

Men nog är det rätt ointressant med gamla nyheter. Nyheter har bra kort "bäst före datum". Ointressant att läsa att Sverige slog Frankrike med 4-0 i hockeyn, bin Ladin-nyheterna, turena med Saab och allt annat som varit aktuellt under veckan, inte vill man sitta och läsa om så gamla saker, men i morgon är det som vanligt igen. Då har vi morgontidningen i tidningsröret uppe vid vägen.

Då kan vi sitta i morgonsolen i sommar med långfrukost och färsk morgontidning med färska nyheter - kan man ha det bättre.

Men en gammal nyhet var riktigt intressant. I onsdagens vlt fanns en rubrik "Västeråsare fick träffa Svennis" där man kunde läsa om en grupp seniorer som fått audiens hos Svennis i Leicester. Snygg bild, speciellt killen i mitten på främre raden. Gammal nyhet, men väldigt intressant. Den här bloggens läsare har redan läst mycket om, tex här: Utsiktens reportage från Lecicester    men vlt:s reportage från Leicester-resan var också mycket intressant, så försök få tag onsdagstidningen.

Rekommenderas, fast det var en gammal nyhet.

1 kommentar:

  1. Läste reportaget; var det verkligen den bästa bilden från resan?

    SvaraRadera