torsdag 5 april 2012

Förändringar till det sämre och bättre

Mark Zuckerberg upprör med sina nyheter
Jag hade en liten diskussion i lördagskväll på nätet. På Facebook. Mest med folk jag inte känner, men det var rätt kul.

En av mina Facebookvänner hade kört fast med Facebooks nya tidslinje och avreagerade sig på sin Facebook och fick medhåll av några Facebookvänner med samma åsikt. Så jag fick lov att lägga mig i och så var diskussionen i full gång. Vi var lite sociala där på nätet och resonerade lite med varandra fast vi inte känner varandra. Rätt kul, det skulle vara mer sånt, och jag tror nog att dom flesta höll med mig till slut när jag visat att problemet inte var ett fel, bara att man inte visste riktigt vilken knapp som skulle tryckas på.

Just Facebooks tidslinje har det skrivits och bråkats massor och tom diskuteras i SVT:s morgonsoffa så även om jag tycker det är "no big deal" och vad som är sämre eller bättre mest är subjektivt så är det tydligt att det engagerar. Men just den här förändringen är mest till det bättre.

I affärn i går, Coop Extra i Sala hade man möblerat om lite grann bland hyllorna. Till det sämre. Det kommer garanterat att bli stopp i innersta hörnet, men det kanske var meningen så att vi kunder samlas där i hörnet. Men jag satsar en krona på att där kommer dom att ändra snart igen.

Filmstaden hemma i Västerås byggde nytt för 20 år sen, men det kändes direkt då i trängseln att man byggt fel. Nu i påskhelgen invigs nya, nya filmstaden, man fick bygga om. Vi går dit och kollar efter helgen. Har det blivit bättre?

Centralstationen i Västerås stod i 125 år och byggdes om den också, för 15 år sen, men så besviken man blev. Trångt och konstigt. Nu tar man nya tag igen för att bygga om och förändra, men till det bättre den här gången?

Ändringar i TV-tablån brukar folk bli upprörda över trots alla Play-möjligheter och tyvärr ser vi inte Babel så ofta nu sen det flyttades till 22.15. Men tänk om SVT skulle vilja flytta på julaftonens Kalle Anka!

Jag tycker nog annars oftast förändringar är till det bättre även om där gamla är bra nog, man behöver ju inte hänga med på allt. Men min Android 2.1 börjar kännas gammalmodig och mobilen klarar inte en uppgradering....   
        

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar