fredag 27 april 2012

Vilket är bäst?

Det är den eviga frågan när man har svårt att bestämma sig. Men det är dumt att dra en del saker i långbänk. När jag impulsköper blir det ofta bra nog, då kommer man ju i alla fall till skott.

Vi ska köpa en ny kamera och det handlar bara om 3-4000 kr, inte så märkvärdigt, men man vill ju ha det bästa. Men alla är rätt likvärdiga, varför inte bara ta den första man tittar på?

Det finns gott om mycket dyrare kameror, så det är fint att vi bestämt vad det får kosta i alla fall. En bra början. Och jag hade nog bestämt mig för en Canon som säljarn plockade fram allra först. Den såg fin ut, men så tittade jag i en test där "min" bara kom på 5-6 plats. Så då bestämde jag mig för en Sony i stället som låg först i den testen.

Sen så kollade jag Pricerunner och där låg en annan på första plats, Panasonic. En Panasonic har ju haft tidigare och trivdes bra med, den kändes rejäl. Varför inte en gång till? Men i en annan test var det en Nikon som toppade. Det kanske är ett bra val.

Lite löjligt att tänka för länge, det kommer ju hela tiden nya prylar som är lite bättre än förra modellen med nya finesser som man inte behöver. GPS? 3D? WiFi?

Egentligen duger det nog med den där enklare för tusen kronor jämt. För jag har en benägenhet att tappa mina kameror eller misshandla dom så dom går sönder. Det är mycket att tänka på, alltför mycket. Men nu vet jag, jag tar nog en....! Jag ska bara höra med Margareta vad hon tycker.     
    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar