torsdag 12 april 2012

Tandläkarn idag

Inte för att jag är nervös för det - jag tar aldrig bedövning t.ex., men det kan ju bli dyrt så det var kanske därför jag vaknade så tidigt? Jag hade en stressig dröm om pengar.

Jag hade missat tåget hem från Malmö men bokade om till nattåget med lyxhytt för 17.000 kr men kunde inte somna på tåget för jag låg bara och gruvade mig för vad dom skulle säga på jobbet när jag lämnade in reseräkningen. Jag får väl betala själv tänkte jag till slut, vaknade svettig och gick tidigt upp.

Och läste tidningen på nätet. Vi testade det igår, Margareta och jag, och idag hade inte tidningen hunnit komma så jag läste den på nätet i stället. Det kompletta tidningen alltså, inte bara nyhetssiten. Det går riktigt bra, så vi funderade direkt på att gå över till den här varianten. Det finns fördelar med både papper och nät. Och nackdelar.

Fördelar med papper är väl att man är ju van att bläddra i tidningen till frukostkaffet och låta ögonen fladdra fritt. Lite avstressande att ligga kvar i sängen med tidningen.

Fördelar med nätet är att vi läser den lika bra i stugan som hemma i stan och vi slipper eftersändningar och sånt och på semesterresan kan man också läsa morgontidningen.  I stugan slipper vi gå upp till brevlådan på morgonen och röret där blir inte fullt om vi åker bort några dar. Så fanns det fina sökmöjligheter, gamla tidningarna finns tillgängliga och det var lätt att klippa ut en artikel för att skicka till nån eller för att skriva ut på skrivaren. Om det är något man vill spara.

Det finns andra plus och minus, vi får vi testa ett tag först. Bäst fungerar det nog på en surfplatta, men det har vi inte tänkt köpa just nu i alla fall. För nu ska jag till tandläkaren.  

 


 

2 kommentarer:

  1. Hade du många hål? I dag var vi på bio och titade på piraterna i 3d, jag, pappa och Natan.

    SvaraRadera
  2. Det gick rätt bra, men jag skulle ha borstat tänderna lite bättre. Jag ska gå på bio nästa vecka tror jag, men Piraterna törs jag nog inte se.

    SvaraRadera