onsdag 15 augusti 2012

Cykeltur till Sala City

För första gången på hela sommarn tog vi en cykeltur igår hela vägen ner till Sala Centrum. 6-7 km så det blev väl 15 km allt som allt.

Från Tingets hemsida. Nån snaps tog inte vi!
Varför har vi cyklat så lite? Dumt! Det är ju så skönt, och kul också. Vi snurrade runt lite på områden man aldrig kommer till annars med bil och så blev det lunch på stan, Tinget Pub & Bistro. 79 kr för en Viltskavsgryta med både kaffe och efterrätt. Gott och trevligt, rekommenderas och vi kommer tillbaka fler gånger.

Vi kollade in nya "Berras Restaurang" också. Den ska vi också prova, men där har vi ätit många gånger tidigare när den hetat "Blå Huset". Och nya Johanssons måste vi också prova. Lunch på stan får det bli ett par gånger i veckan nu.

Så tittade vi in på Salas Bibliotek för att se om fru bibliotekschef Maria var i tjänst, men vi såg inte till henne så vi cyklade vidare längs dammarna bl.a. En fin cykeltur som vi avslutade med en bok i solstolarna hemma på Stentorpet. Jag hann läsa slut "Sarahs Nyckel" som jag började med på morgonen, vilken fin bok. Svår att lägga ifrån sig. Och nere på bibblan såg jag att dom hade den på DVD, den ska jag låna, kolla och jämföra nu när man har det så akuellt.

Allsång på Skansen fick avsluta en varm och solig dag. Än är inte sommaren slut.

     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar