fredag 17 augusti 2012

Det där med smartphone

Visst ser det lite löjligt ut där vi sitter och kramar våra smartphones. Omedvetna om vad som händer runt i kring oss men desto mer medvetna om vad Aftonbladet skriver om, eller djupt engagerade i en match i Wordfeud. Eller så är det kompisens senaste statusuppdatering i Facebook som vi måste läsa.

Populär smartphone
Men det är ju så lätt när man har sin mobil i fickan att bara plocka upp den och dra iväg ett tweet på Twitter så att omvärlden vet att man fortfarande lever.  Intressant att se om vi fortfarande sitter så där om några år, eller har vi tröttnat då? Antagligen inte, det blir ju fler o fler funktioner i dom här smartieserna.

Toppmodellerna nu är väl Samsungs SIII och den Iphone 5 som inte kommit än, men den blir nog poppis. Själv har jag en antik modell från förra året som hjälpligt fungerar, men snart måste jag byta upp mig. Vad kommer mer att komma i höst förutom Iphones 5:a?

I går satt jag som vanligt och fipplade med mobilen och hamnade väl i Facebook en stund. Lite senare kom Margareta och skrattade åt mig och undrade. Jag hade FB-gillat "Rosenserien", smink och hudvård. Och inte nog med det, jag var den 3000:e att gilla deras sida så dom hade gjort ett inlägg på sin sida där dom noterade den lyckliga tilldragelsen.

Det är säkert inget fel på "Rosenserien"  men det förstör min machoimage att förknippas med den så jag drog mig snabbt ur och dom hamnade på 2999 i stället. Förlåt mig, men nu ser jag att dom är en bit över 3000 igen, så det blev ju dubbel glädje för dom. Kom till 3000 två gånger samma dag!

Det har hänt mig förr att jag tryckt fel, t.ex oavsiktligt skickat en vänförfrågan i FB från min smartphone så det gäller att fingra försiktigt på skärmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar