måndag 20 augusti 2012

Sommar i P1 är slut

Sommarvärdarna 2012Det är en höjdare att sitta på eftermiddagarna och lyssna på Sommar i P1, men det blev inte av i år. Vi har väl inte haft tid. Förrän nu dom två sista avsnitten.

Det var ju så många spännande namn på listan som jag missat. Nu har man en månad på sig att lyssna ifatt allt man missat. Anja Pärsson, Marta, Sefan Löfven, Karin Falck, Daniel Sjölin bara för att nämna några jag skulle vilja lyssnat på. Och sen alla som man inte vet alls vilka de är, det är ofta dom som är mest intressanta.

Som Christina Lampe-Önnerud, batteriuppfinnare. Då kanske man skulle förstå varför man måste ladda mobilens batteri varenda dag. Trita Parsi, Iran-expert vekar intressant. Amirzai Sangin är IT-minister i Afghanistan, kan han svenska? Daniel Ek som skapade Spotify.

Martina Haag är en favorit och Anders Olsson, blir han med nu i år i Paralympics? Ja varenda en skulle ha varit intressant att lyssna på.

Dom vi hann med var Marie Göranzon och Henrik Dorsin, resten kommer jag att lyssna ikapp. Börjar direkt med Stefan Löfven.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar