onsdag 17 juli 2013

Sommaren 2013 i halvtid

Vi blev ensamma igen här på Stentorpet idag och tid för en halvtidssummering.


Que?
Riktigt bra väder, visst har det väl varit det. Eller..? Jag tror det, men man glömmer så fort. Mycket ungar har det varit här mest hela tiden, det är ju kul. Ljudligt, svårt att tänka själv ibland, men roligt. Mycket god mat har det varit på grillen där min insats bara är att se till att maten inte blir alltför vidbränd, ja nån enstaka gång har jag nästan lyckats att få maten bli riktigt bra grillad. Varför nu vi karlar alltid ska stå där vid grillen kan man ju undra och speciellt varför jag ska hamna där som inte har någon minsta känsla för matlagning.

Mycket bad har det varit också - i ån förstås och vid Silvis och Måns Ols där Clea och Natan från Polisens IF visat sina simhoppartalanger från trean och femman men även Nelly och Selma hoppar våghalsigt från bryggkanten. Speciellt Selmas, 2,  dykstil var imponerande.

Martha Ehlin
Motion, kantareller, jordgubbar, läsa böcker. Och tom har vi då och då lyckats med att få tid att lyssna på "Sommar i P1" där Martha Ehlin idag var gripande att lyssna på. Fem nya organ har hon fått inopererade! Läs mer HÄR om MOD, Merorgandonation. Fem guld i World Transplant Games har hon lyckats med och nu ska hon till Sydafrika för årets tävlingar.

Det var ju lite annat än vår vardag här på Stentorpet. Vi har haft det bra, men mycket vill ha mer. Halva sommaren har gått (av juni-juli-augusti) och vi har nästan bara hållit oss här på tomten med barn och barnbarn, men hur fint det än är så får vi allt rycka upp oss och hitta på nåt.

Annika vandrar i Karpaterna, Anders bygger torn i Legoland och Elisabeth campar vidare med sitt nya tält, då får allt vi också hitta på nåt! Återkommer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar