måndag 29 juli 2013

Veckans outfit, mina kortbyxor

Outfit "småjobbb"
I det där "moderna pensionärer"-jippot fick jag av Kjell Eriksson rykte om att skriva outfit-reportage. Det var ju inte riktigt sant, men jag får väl bjuda på ett till, mina kortbyxor.

Jag går helst i mina vanliga jeans, gillar egentligen inte kortbyxor över huvud taget, men den här varma sommaren har jag visat mina ben mest hela sommaren. Gärna i jeanskortbyxor, men här är en rapsodi över några andra kreationer som jag visat upp mig i under sommaren:

Den första uppsättningen är nog den vanligaste. Haglöfsbrallorna från Avesta. Vardagsbyxor när jag bara småjobbar, som idag när jag skulle plocka hallon i snåret utanför mitt fönster. Då åkte också stövlarna på, extrapris 375 kr på Coop Forum, och T-shirten är min gratiströja från Friendship Run i New York. Från FN-skrapan till Tavern on the Green, och den åkte på idag som ren skryt.
Arbetssugen...

Om jag sen ska jobba lite hårdare med risk att jag smutsar ner mig så blir det i dom här kortbyxorna, men i det här varma vädret sista veckorna har jag inte haft dom på mycket, jag har varit rätt lat. Byxorna är ett par avklippta gamla McGordon från Dressmann och säkert 10 år gamla. Tänkte slänga dom i våras men tog fram saxen i stället. T-shirten är en gratiströja igen, jag har hur många som helst gamla marathontröjor och skorna är förstås IKEA:s plastskor som vi också har hur många som helst av, ändå står dom alltid på fel sida av huset när man behöver dom, men det är en annan historia.

Klädd för fest.
Så till dagens sista outfit: Om vi skulle få oväntat besök, då kanske jag tar på mig den här utstyrseln:

T-shirten är visserligen ett par tre år gammal men passar fortfarande någorlunda speciellt nu efter att vi börjat med 5-2-metoden. Brallorna fick jag gratis(!) hos Dressmann i våras och är väl inte riktigt min stil men rätt OK ändå och sandalerna är rätt OK dom också. Köpta i mataffärn, Coop Forum, och billiga dom också.

Nä, nu blir det nog ingen modevisning på ett tag, jag lägger inte många kronor på kläder och fortsätter jag så här tror väl folk att jag är ett modelejon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar