fredag 23 juli 2010

Min nya filmkanal

Jag gillar verkligen Telias Digital-TV.och den blir bara bättre hela tiden. Jag hänger bara inte med i alla nyheter.

Tre nya kanaler fick jag häromdan och då råkade jag samtidigt titta i Programbiblioteket och hittade TCM, Turner Classic Movies   precis i min smak!

Massor av gamla klassiker från 50-60-70-80-90-talet att ösa ur. Gratis. När som helst. Tack Telia!  Det här gillade jag verkligen.

Jag började direkt med "New York dansar" som jag sett minst fem gånger tidigare. Från 1949 med Frank Sinatra och Gene Kelly. Den var lika bra som vanligt. Sen ser jag att "I sista minuten" finns med i menyn. Den har sett 10 gånger minst, men självklart ser jag den snart igen. "Jailhouse Rock" ska jag förstås också se igen, ja jag tror nog att jag tar och betar av dom flesta på listan när jag har sett klart mina absoluta favoriter.

Sen har man en massa nya andra kanaler också i Programbiblioteket, en hel del nytt jag inte sett tidigare där.

HDTV är också på gång ser jag, men det kommer nog inte hit ut till Stentorpet, och det behövs inte heller, men att få botanisera i TCM-filmerna var en höjdare, jag har mycket bättre TV i sommarstugan än hemma i stan. Så jag stannar nog kvar här på Stentorpet när höstvindarna börjar tjuta och kollar på gamla filmer.    

1 kommentar:

  1. Tack för berömmet, Örjan och trevlig filmsommar (och höst)!

    Vänliga hälsningar
    Emma Petrini
    Telia Kundrelationer

    SvaraRadera