onsdag 7 juli 2010

Skulle vara kul att vara på Almedalsveckan

Almedalsveckan ska jag boka in nån gång, skulle vara riktigt kul att vara med där en gång. Verkar vara bra drag.

Visserligen hänger man väl med ännu bättre hemma vid TV:n, men det är nog en fin stämning där i Visby, jag skulle gärna vilja glida runt där nån gång och frottera mig med etablissemanget, speciellt så här ett valår.

Det är alltid kul att lyssna på debatter, tal och sånt även om man inte håller med allt den man lyssnar på, men jag gillar när folk blir engagerade och brinner för nåt. I Debatt i måndags var det extra kul att höra Jytte Guteland som blev riktigt engagerad och upprörd i det här med politisk smutskastning. Det är möjligt att man ska vara lite snällare och mesigare i Sverige för det var mycket kritik mot henne efteråt på Twitter, men å andra sidan var det väl mest motståndare som luftade sina åsikter kan tänkas. Jag tyckte hon hade bra många poänger.

Lite småroligt idag när FP försökte stjäla KD:s hjärtefråga, men FP har ju gjort sånt förr. Centern i morgon är jag lite ointresserad av, men visst ska jag lyssna om dom har nåt att komma med. Då är nog Mona Sahlin på torsdag mer intressant.

Men det finns ju också massor av seminarier och sånt som intresserar mig. "Hälsa och motion" finns mycket intressant ser jag. Och IT mm. Nä, det får nog bli Almedalen nästa år.                  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar