onsdag 29 juni 2011

Stadsparken i Sala

Stadsparken
Långa rutschkanan
Det blir lite turistreklam i dag också för Sala, idag Stadsparken med sin fina lekpark.

Vi var där i lekparken idag, Nelly och jag, en av de bästa lekparker jag känner till. Det finns i alla fall ingen bättre i Västerås, och jag hörde idag att man tom gör utflykter ibland från Västerås just till lekplatsen i Stadsparken. Jag åker ofta ner dit och leker när jag har barnbarnen i stugan, och fast det var så varmt idag var det en hel del ungar där.

Johanssons Bageri på Rådmansgatan
Jo, vi har en lekplats i Stadsparken hemma i Västerås också, en alldeles ny, men den är nog inte en tiondel så stor och bra som Salas. Rätt bra underhållen och det kommer lite nytt också ibland. Lite väl enkel toa kanske men annars är det höga poäng. Tom en vattenpost där hundägare kan låta jyckarna släcka törsten, jag pratade lite med en kille med hund idag som alltid tog rundan därförbi. Och idag hade vi lite picknick i skuggan under vänortsträden när Margareta, Elisabeth och Selma hade handlat färdigt och kom dit med färska bullar från Bagar Johansson.
     

Allsångskväll
Förutom lekplatsen är det väldigt snyggt i parken med dammarna och planteringarna och det ordnas också en del aktiviteter, tex allsång som är så trendigt! Redan i morgonkväll, 30 juni, är det årets första allsång, kan jag lura med Margareta dit? Får väl se, det är i alla fall bra att det händer lite i stan på sommarn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar