fredag 24 juni 2011

Wild Kids i Stentorpet, dag 4

Casper peggar upp för en birdie
Finaldag, men med väderproblem. Regnet stod som spön i backen när allt skulle avgöras. Tablå!

Vi skippade därför förmiddagspasset, men efter lunchen kunde vi i alla fall köra spikslagningstävlingen under tak på uteplatsen, och lite senare när det värsta regnet lagt sig blev det golf och styrketävling vid Silvköparens Camping. Men den extra löpartävlingen fick strykas.

Intressant var att Natan, 4, kom på delad andraplats i golfen och att Clea, 7, utklassade alla i styrketävlingen. En annan intressant detalj var att Casper gjorde en missbedömning i styrketävlingen men hans snälla syster Ellen lät honom göra ett nytt försök som gav honom en andraplats efter att annars försmädligt kommit jumbo i styrketävlingen.

Välkomna!
Så var det dags att summera tävlingarna, och det visade sig att det här beslutet med en andra chans för Casper kom att vara direkt avgörande på slutresultatet. Stor dramatik in i det sista alltså. Slutresultatet kommer att offentligöras efter morgondagens prisutdelning.

I samband med prisutdelningen och Wild Kids-veckans avslutning kommer även Wild Kids-ungarna att framföra sin "Kabaré Stentorpet". Sång musik och dans utlovas och biljettförsäljningen pågår.    

      
      

1 kommentar:

  1. Tack för alla trevliga tävlingstips. De ska vi komma ihåg och knycka till våra egna "kids". Vi skulle ju till och med kunna knycka namnet. Tack och trevlig fortsättning på sommaren önskar traktens biodlare med bihustru

    SvaraRadera