torsdag 23 juni 2011

Wild Kids i Stentorpet, dag 3

Dagarna går så fort, nu går vi in i andra halvan av årets Wild Kids. En tuff dag.

Vi började före lunch med veckans tuffaste tävling, "Idioten", som alla som följt Mästarnas Mästare känner till. Vi körde förstås med olika sträckor för allihopa, men tiden var densamma för alla, 5 minuter. Riktigt tufft där Natan, 4, ändå kostade på sig lite extra svängar ibland och låg en stund på rygg nångång och hämtade krafter. Alla sprang målmedvetet sina sträckor med en överraskande segrare - Clea tog hem löpningen. Att springa är en favoritgren för alla här på Stentorpet, så ett förslag från Casper var att vi kör en löptävling till i morgon. Så blir det nog.

Iransk åsnesko sällsynt i Sverige
Sakletartävlingen blev oavgjord, dom hittade allt, bl.a.ett Rubinolablad och en Iransk åsnesko och dom tog tom kort på en väggblogg, såna är också rätt ovanliga. Gamla hederliga "20 frågor" blev också oavgjord, alla klarade allt. Och det var så populärt att vi körde en massa extrafrågor hela kvällen efter kvällsduellen.
 
      


En spännande avslutning i morgon återstår och segern är helt öppen. Ellen tog ledningen i allra första grenen och håller fortfarande täten efter dag 3 med en poäng före Casper med Clea och Natan strax efter. Det blir stor dramatik i morgon.

Stor dramatik var det också i ån när en andmamma med 4 ungar rök ihop med en andmamma med 6 ungar. Slogs och var riktigt dum och försökte tom skrämma oss som stod på gården och hejade på 6-barnsmamman. Men dom lugnade som tur var ner sig till slut. 

Och efter en omgång "Svälta Räv" med tjejerna somnade jag i hyfsad tid för att vara i form för avslutningsdagen i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar