onsdag 19 september 2012

För lätt att handla på nätet?

Expert gick i putten idag, men jag har handlat en hel del där de senaste åren. Men tydligen för lite. Två kameror i alla fall, och rakapparaten och lite annat. Hyrde t.ex. en diascanner hos dom härom året. Det är inte så många affärer av den typen kvar i centrum så jag har avsiktligt försökt gynna dom.

Nu har vi dom tre stora kvar här i Västerås, men dom ligger i utkanten av stan alla tre, Media Markt, Elgiganten och Siba.

Och så är det ju så himla lätt och frestande att handla på nätet, och NetOnNet har jag gångavstånd till, handlar till nätpriser och fraktfritt om jag hämtar själv. Där har dom inga demoex så man får chansa lite ibland, men det är ju så här utvecklingen är nu för tiden. Allt mer går ju på nätet, och snart ryker väl nån av dom andra tre också där man kan känna lite på grejerna innan man bestämmer sig. Till sist är det bara nätbutikerna kvar. Med bra priser men lite trist.

Povels pärlor
Ginza.se var billigast

Så såg jag Lotta Ramel i morgonsoffan i morse som pratade om "Povels Pärlor "som släpptes häromdan, den ska jag ha tänkte jag men kom aldrig ner på stan idag. Vad gör man då? Köper på nätet förstås, och nu är det gjort. 6 timmar Povel kommer i brevlådan om ett par dar, antagligen några tior billigare än om jag skulle tagit en promenad ner till stan i morrn och köpt den i bokhandeln. Jag har lite dåligt samvete, men som sagt det är ju så här det är nu, och jag ensam kan väl inte göra nåt åt det.

Men Murakami köpte jag på stan härom sist, så jag får väl variera på ett bra sätt. Jag fick bara lite dåligt samvete nu efter jag godkände köpet och kom att tänka på Expert.       

   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar