torsdag 6 september 2012

Vidga vyerna

Många jag känner har lite för svårt att prova nåt nytt. Rädda att flytta gränserna. Men jag är nyfiken och vill prova vad jag klarar. Ett par saker senaste veckorna har jag redan noterat här i bloggen, men så råkade jag ut för en paparazzifotograf så jag bör nog skriva en rad till.

Men först ett par exempel på gränser jag tänjt på tidigare och är stolt över:

11 grader, helt OK 
Först min löpning. "Tänk inte ens på marathon", "Man ska träna lagom", "Man kan bli invalid för livet", etc etc. Jag har hört så mycket, men noteringen för dagen ligger på nitton marathon och än kan jag gå utan rollator. Sen den där tiden som Square Dance Caller. Nervöst och svårare än man kan tro att hålla igång ett dansgolv. Fastän rejält höjdrädd och bland de äldsta var jag bland dom första upp på höghöjdsbanan på ett jobbevent, där dom kaxiga yngre kamraterna inte ens vågade titta. Surströmming testade vi förra året. "De ä bar å åk" när det är nåt nytt, intressant att prova. Jag har några nya idéer i bakhuvudet.                  

Barntillåten badbild
 Och de senaste veckorna har det varit några nya gränstänjningar. Berg o Dalbanorna på Gröna Lund, tex.  Det är banne mig inte vem som helst som vågar även om man har en 12-årig tjej att hålla i handen. Och så har mina morgonbad de senaste veckorna vidgat mina vyer och gett mig så angenäma nya erfarenheter. Dom ska jag fortsätta med och jag är så glad över att jag började med dom. Idag var det 10 grader i luften och 11 i vattnet - hur långt fram i höst kan man hålla på? Med paparazzifotografer smygande i buskarna betyder det väl att allmänheten är intresserad, så jag fortsätter ett bra tag till!  
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar