tisdag 11 september 2012

Idag kom hösten

Det började så bra i morse. Jag tog en solig cykeltur ut till Björnön klädd i en tunn tröja. Jackan fick vara hemma, inte skulle det väl bli regn.

Kom hem efter lunch och nu var det ännu varmare, så vi tog en promenad ner till hamnen för en kopp kaffe på Kajens Fik och för att sola och titta på folklivet nere i hamnen. Vi kom en stund efter lunch så det var rätt lugnt med folk, men så där skönt har det knappt varit på hela sommaren. Vi går oftast till Kajens Fik, men nästa gång måste vi prova Kajplats 9  som är helt nytt, det hade vi inte sett tidigare. Ligger alldeles bredvid Kajens och är lite dyrt kanske men charmigt. Nästa gång.

Choklad kan man aldrig få nog avSen gick vi sakta hem genom stan, varmt och skönt. Ingen glass, det tog jag igår, men hemma blev det balkongen med den goda chokladen vi fick från Elisabeth häromdan. Chocolat Bernrain. Kunde det inte få vara så här lite oftare på sommaren. Och lite längre in mot hösten.

Men nix, rätt var det var började det blåsa och så kom regnet. Ett riktigt skyfall och temperaturen föll på några minuter bara.

Ja, nu ser det ändå ut att bli hyfsat till helgen som tur är då vi kollar Elisabeths Stockholm Halvmarathon, men värmen är nog slut nu. Idag kom hösten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar