lördag 29 september 2012

I väntans tider

Man har sån här dagar ibland när man inte kan företa sig nånting. Som idag innan vår höstresa i morgon bitti.

Jag har antagligen med mig för mycket
Packade gjorde vi redan igår så idag väntar vi mest på att få komma iväg. Det är ju bara vi två, Margareta och jag, som ska åka och vi ska bara vara borta en vecka så det var lättpackat också. Hyfsat varmt ska det väl bli på Mallorca och det gör det ju också lättpackat. Nu går vi mest och väntar.

En liten negativ överraskning i går kväll under packningen var annars att diskmaskinen krånglade, hur ofta har inte sånt hänt när det är som minst passande.

Whirlpool Adp 7410. Kostade 4.500 på Coop Forum 2004 och har gått perfekt sen dess, men nu var det tvärstopp. Fram med verktygslådan och lite orolig blir man. Ska det bli dyrt? Diskmaskinen är ju åtta år gammal, är den slut nu?

Det tog väl nån timme. Först ska man hitta instruktionsboken som inte låg där jag trodde men som låg där den skulle vad det nu är för logik i det. Men den gav inte så många ledtrådar så det var bara att sätta igång. Vi gjorde rent allt man ska göra rent och det var alldeles för länge sen! Och sen gick jag lös på utloppsslangen. Och voilá! Där satt det lite skräp. Inte mycket, men tillräckligt för att det skulle bli stopp. Så fint det är med såna här problem som är så lätta att fixa och som inte kostar ett öre.

Egentligen var det bra att vi hade det där felet, vi hade väl bara blivit klara med packandet ännu tidigare annars och haft ännu med tid att sitta och vänta.

Men nu är det snart dags. Lunch och sen åker vi mot Arlanda. Övernattning på hotell och tidig avresa i morgon. Och så ligger bloggen i träda en vecka, ev. resedokumentation blir i resebloggen. Ha det så bra hemma i Sverige!

1 kommentar: