tisdag 5 november 2013

Fredagsmyset inställt

Vi får åtminstone hitta på ett alternativ. Vi fick inte plats till fredagsträningen, vi fick bara platser i reservkön.

Vi får skylla oss själva. ATC-passet, cirkelträningen på Actic, har blivit så populärt att det alltid blir fyllt till sista plats fast dom har ökat ut passet med två platser. Seniorpass, men rätt tufft ändå. Jag är säker att många yngre skulle ha väl så tufft som vi andra på ett sånt här pass, man kör ju efter vad man orkar själv, men nu var vi för sena att boka plats.

Han hade aldrig missat
"Rubba inte mina cirklar" var det sista Arkimedes sa innan han blev dödad. Så allvarliga konsekvenser blev det inte för oss, men när vi brukar boka nästa veckas pass direkt efter aktuellt pass så blev våra cirklar lite rubbade den här gången och på helgen hade vi annat för oss, så vi missade bokningen. Som tur är glömde vi bort oss båda två så vi kan skylla på varandra.

På de här korta åren vi tränat på gym har det bara blivit allt mer populärt med gruppträning verkar det som så det är fint att man kan boka plats i förväg. Även om någon surmule hoppade av "i protest" när vi blev tvungna att knappa på datorn för att få vara med. Jag fick som tur var plats på veckans spinningpass, men det brukar bli fullt där också så det var nog på håret.

På fredag får jag ta en joggingtur i stället, spåret i Rocklundaskogen blir aldrig fullt, bara obokade platser.      Inga kommentarer:

Skicka en kommentar